THEATERSPORT

Door de TV-programma's als 'De Lama's', 'De Vloer Op', 'In Goed Gezelschap' is de belangstelling voor toneelimprovisatie sterk toegenomen. Er zijn enkele Theatersportgroepen in Groningen, en door onze cursus 'Theatersport' kom je ook daar beslagen ten ijs.

Bovendien is het leuk, spannend en bijzonder verrassend om te doen en zeer entertainend en amusant om naar te kijken. Vaak is het uur te kort...


Peter Krabbenbos heeft zowel een regiecursus als een cursus 'nascholing dramadocenten' achter de rug. Gespeeld in 'Adriaan & Olivier' onder regie van Harm Naaijer. Diverse educatieve jeugdtheatervoorstellingen gemaakt en gespeeld: 'Wat je zegt ben je zelf' met Erik Bulthuis; 'Magische Liedjessoep' met Sophie Kuipers; nu op pad voor de kleuters met 'Het Groot Kabouterfeest' met Baukje Rutgers. Op het moment bezig als 'Iepenkriet & Taaiterlaait' de voorstelling 'Babbeleguuchies' te ontwikkelen.
Laat het verzinnen van de opdrachten maar aan hem over; of denk met hem mee, overleg en zie je eigen opdrachten uitgevoerd...

De cursus vindt plaats na schooltijd op donderdag of vrijdag. Tijden graag in overleg.

Geef je belangstelling te kennen door het invullen van het inschrijfformulier. Na inschrijving krijg je contact met de docent over kosten, frequentie en duur. De groep start bij voldoende deelnemers (8). Uiteraard word je op de hoogte gehouden als je je aanmeldt!